SIKKERHED OG CERTIFIKAT


Alle vores instruktører ved Stay Salty er selvfølgelig certificeret ved Dansk Sejlunion. Derudover har vores instruktører mange års erfaring på vandet og med undervisning for kiteskolen, hvilket garanterer dig en god start på vandet! 

Stay Salty Surf School er startet af André Østergård, efter mange års erfaring inden for sejlsporten og andre aktiviteter på og under vand. 


Mit ønske var at starte en surfskole som fokuserer på kvalitet og sikkerhed. Stay Salty vil introducere surf-kulturen og miljøet for endnu flere mennesker!


Sammen med de andre instruktører i Stay Salty, vil vi sørge for at du får en god og tryg start som ny på vandet - det gælder både som kite- & hydrofoilsurfer samt på et SUP board.
"Jeg har i mange års erfaring i undervisning i vandsport, både som træner for sejlere, men også som kite- og SUP instruktør. Derudover er jeg uddannet dykkerinstruktør og underviser både i udlandet og herhjemme i Danmark" 

START DIT SURF EVERTYR HER!

Udfyld formularen nedenunder og vi kontakter dig hurtigst muligt


 
 
 
 
 
 
 


Har du andre spørgsmål eller forespørgelser er du velkommen til at ringe til os på tlf. 61 65 99 33 eller skrive mail til booking@staysalty.dk


SUPPORTED BY